در «قسمت صفرم» مجموعه پادکستهای «ابدیت و یک روز» میخواهیم با شما از «عباس کیارستمی» حرف بزنیم. حال، بیشتر از یک هفته میشود که او از میان ما رفته و سینمای ایران و جهان را داغدار کردهاست. سازنده مجموعه پادکستهای «ابدیت و یک روز» موضوع دیگری را برای قسمت اول این مجموعه در نظر گرفته بود، اما درگذشت این فیلمساز مهربان، انسان دوست، باهوش، خلاق، ستایشگرزندگی، توانمند، نوجو و جریان ساز که حال نبودش و البته درگذشت ناگهانی و شوکآورش به ضایعه و اندوهی دلخراش و فراموشناشدنی میماند، او را برآن داشت تا این مجموعه را با نام و یاد و خاطر او آغاز کند. در این قسمت با جمعی از فیلمسازان، منتقدان و پژوهشگران سینمای به گفتگو نشستهایم و از ایشان خواستهایم برایمان در پنج دقیقه بگویند «با شنیدن نام عباس کیارستمی یاد چه تصویر، خاطره، صدا، ایده یا احساسی میافتند و چه چیزی از جلوی چشمانشان میگذرد».
مهمانان این برنامه -به ترتیب حضور در پادکست- خانومها و آقایان «مهرناز سعیدوفا» (پژوهشگر، فیلمساز و مدرس سینما)، «کیانوش عیاری» (کارگردان فیلمهای سینمایی ومجموعههای تلویزیونی از جمله «بودن و نبودن» و «روزگار قریب») ، «پرویزجاهد» (منتقد پیشکسوت)، «مانا نیستانی» (کاریکاتوریست)، «وحید مرتضوی» (منتقد جوان)، «مرتضی فرشباف» (کارگردان فیلم «بهمن»)، «مقصود صالحی» (دانش آموخته سینما و تاتر)، «محسن امیر یوسفی» (کارگردان «خواب تلخ)، «نوید پورمحمدرضا» (منتقد جوان)، «امیرحسین سیادت» (منتقد جوان)، «مجید برزگر» (کارگردان فیلم «پرویز») و «کاوه جلالی موسوی» (منتق جوان) هر کدام سعی کردهاند تا پازل عباس کیارستمی را برای ما کاملتر کنند. همچنین در کنار این گفتگوها میتوانید با شنیدن موسیقی متن برخی از فیلمهای عباس کیارستمی از جمله «زیر درختان زیتون»، «کلوزآپ»٬ «باد مارا خواهد برد»، «مسافر» و… و با یادآوری تصاویر خاطرهانگیز آثار او در این وداع با ما شریک شوید.
در ضمن ذکر این نکته واجب است که این پادکست بدون زحمتهای بی دریغ و سخاوتمندانه آقایان «بیژن موسوی» و «برنا ایزدپناه» که به ترتیب ما را در تدوین و طراحی جلد (کاور)/لوگوی این مجموعه یاری کردند، قطعا به پایان نمیرسید.
پینوشت: دوستان علاقمند به این مجموعه میتوانند برای شنیدن قطعات مجزای این پادکست و برخی گفتگوهای دیگر (با منتقدان و سینماگران دیگری که در این پادکست حضور نداشتهاند (به آدرس شبکه تلگرامی پادکست ابدیت و یک روز: https://telegram.me/EternityAndADay) مراجعه کنند.
زمان شروع به صحبت مهمان ها در پادکست شماره صفر :
مهرناز سعیدوفا ۱۴:۱۲ / کیانوش عیاری ۲۳:۱۱ / پرویزجاهد ۲۸:۵۵ / مانا نیستانی ۳۷:۱۲ / وحید مرتضوی ۴۳:۳۰ / مرتضی فرشباف ۵۰:۵۱ / مقصود صالحی ۵۹:۲۷ / محسن امیر یوسفی ۶۴:۳۶/ نوید پورمحمدرضا ۷۳:۳۷ / امیر حسین سیادت ۷۹:۰۶ / مجید برزگر۸۷:۴۳ / کاوه جلالی موسوی ۹۵:۱۰
فهرست موسیقیهای بهکار رفته در این پادکست به ترتیب:
- Beggar’s Dance by The Klezmatics
- Serenade by Franz Schubert
- The Traveler by Kambiz Roshanravan
- Flute Concerto No 1 in F major, RV 433 La tempesta di mare by Antonio Vivaldi
- Flute Concerto No 1 in F major, RV 433 La tempesta di mare by Antonio Vivaldi
- Like Someone In Love
- Like Someone In Love by Ella Fitzgerald
- Time by Pink Floyd
- Close-Up by Kambiz Roshanravan
- The Bread and Alley
- Oboe Concerto in C major by Domenico Cimarosa
- The Traveler by Kambiz Roshanravan
- The Wind Will Carry Us by Peyman Yazdanian
- Iranian Rhapsody by Amine Allah Hessine
- James Infirmary by Louis Armstrong
- La Boheme by David Campbell
- Concerto Grosso, Op. 6: No. 10 in D Minor, HWV 328 by Georg Friedrich Händel
- La Dolce Vita by Nino Rota
لینک پادکست شماره صفر در وبسایت ناملیک
لینک پادکست شماره صفر در وبسایت شنوتو
لینک پادکست شماره صفر در وبسایت بیپتونز: